Genvex-anlæg montering – boligventilation til dit hus

Er indeklimaet ikke, som det burde være, og ønsker du at få en bedre boligventilation? Hos Lintrup Montage har vi stor ekspertise med Genvex-anlæg montering. Dermed kan du få et bedre indeklima, og du undgår dug på vinduerne. Vores ventilatører servicerer kunder i bl.a. Rødding, Kolding, Haderslev og Esbjerg samt mange andre steder.

Luften bør udskiftes mindst en gang hver anden time

Bygningsreglementet stiller krav om, at nye boliger skal ventileres, at der er samtidig et krav om, hvor meget luft der mindst skal udskiftes pr. opvarmet etagekvadratmeter. Kort sagt skal luften udskiftes mindst en gang hver anden time. Samtidig er der nogle særlige krav til bestemte rum i boligen.

Det er også en fordel med en ordentlig ventilation i dit hus, selvom det er en ældre bolig, der måske er mindre tæt.

God ventilation er altid godt for indeklimaet, bygningen og dit velvære, og derfor tilbyder vi montering af ventilationsanlæg. Vi anbefaler Genvex-anlæg til både boliger og virksomheder. Derudover tilbyder vi Genvex-service.

Ventilationsanlægget genanvender den varme luft

En af de ventilationsløsninger, som vi beskæftiger os særlig meget med, er anlæg fra Genvex. Disse anlæg tager den friske luft udefra og fører den ind i ens bolig. Samtidig genanvender anlæggene den varme luft i boligen ved at rense luften.

Det er en miljøvenlig løsning, der samtidig holder din varmeregning nede. Derfor anbefaler vi Genvex-anlæg montering til mange af vores kunder. ​

Alle ventilationsanlæg har et filter, der helst skal skiftes hvert halve eller hele år. Vi sørger gerne for den løbende Genvex service og anden vedligeholdelse samt eventuel reparation.

Hvad koster boligventilation?

Der er forskellige priser for at etablere boligventilation. Der vil være behov for at lave huller med videre, hvis der ikke allerede er ventilation i dit hus. Det kan være lidt nemmere, hvis du ønsker at udskifte et ældre ventilationsanlæg. 

Der kan naturligvis også være tale om nybyggeri, hvor der måske allerede er lavet huller.

Derudover kan du vælge imellem forskellige mærker og modeller. Du kan vælge et Genvex-ventilationsanlæg, men du kan også vælge en helt anden løsning. 

Vi hjælper gerne med råd og vejledning, hvis du er i tvivl. Dermed kan du være sikker på at få en ventilationsløsning, som passer præcis til dig og din bolig eller virksomhed. Samtidig sikrer vi, at du får en god pris.

Få et uforpligtende tilbud på Genvex-anlæg montering

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du ønsker vores hjælp til at få et bedre indeklima. Du er også velkommen til at høre mere om service, reparation og udskiftning af eksisterende anlæg. 

Vi tager gerne en snak om alt fra priser til de mange muligheder, og vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud på at ordne din boligventilation

Du kan ringe til os på telefon 27 50 68 04, eller du kan skrive til os på e-mail info@lintrupmontage.dkSå lægger vi en plan sammen, som passer til dig og dit budget. 

Vi ser frem til at hjælpe dig. ​

Få et godt tilbud

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Lintrup Montage ApS

Vi monterer, renser og vedligeholder alt lige fra store ventilationsanlæg til emhætten i dit private køkken og udsuget på dit badeværelse. 


Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. 

Kontakt os

Dyrskuevej 10, 6630 Rødding

CVR: 38894285